Városkapu Üzletház

Tiszaújváros, Szent I. út 1/A. 1. em.

}

Hétköznap 9.00 - 18.00

Kérjen időpontot!
Hétvégén zárva.

Keressen bizalommal

+36 20 / 951 1307
+36 20 / 340 8338

Keressen bizalommal

Tiszaújvárosi családi ház – 105 nm – Tiszaszederkény – H532

15.900.000 Ft 14.000.000 Ft

Cikkszám: H532 Kategória:

Ha Ön egy átlagon felüli Ember, akkor egyedi. Különleges házat keres! Kínálok Önnek, Önöknek egy megjelenésében, elhelyezkedésében is büszkén felvállalható házat, amiben az életérzéseit tovább erősítheti. Az ingatlan piacon fiatalnak mondhatjuk az épületet, csak 31 éves! Földszintes, vonzó megjelenésű, praktikus otthona lehet! Tehát itt nem kell tetőt cserélnie vagy éppen falat bontogatni. Na persze az a bizonyos egészségügyi festés azért itt is várja.

Akkor egy kis körbevezetés. Tágas előszobába érkezünk, melynek folytatása már a nappali. Ez a ház központi része! A nappalitól jobbra külön térben található a konyha étkezővel. Nincs kizárva a ház asszonya a nappaliból, de arra az esetre, ha bundás kenyérrel szeretné kényeztetni a családot, akkor ezt zárt ajtó mögött megteheti! A konyhaszekrényt és beépített háztartási gépeket az ingatlan vételára magába foglalja. Itt édes teher a sütés-főzés! Világos, tágas, könnyen tisztán tartható a kőburkolatnak köszönhetően. A nappaliból nyílik minden helyiség. Egy szoba a szülőknek, és két szoba a gyerkőcöknek. Három gyermekes család részére is ideális. A rózsaszín szoba (ez a legnagyobb 18nm) két kislánynak is elegendő! A ház fele alápincézett. A pincében található a gázkazán, 2 db gázbojler, a vegyes tüzelésű kazán. Mosógép, és a szárítógép is itt tölti be a szerepét. A főépület és a dupla garázs között található hely, kiülős, beszélgetős, sütögetésnek bográcsozásnak ad helyet. A pince, a tároló, a garázsok minden szeglete járólappal burkolt.

Az udvar térkövezett, pik -pak rendben tartható. A szigetelés is kifogástalan! Külső falazat, mennyezet, ajzat megkapta a védelmet. Mivel szederkényi vagyok, elfogultság nélkül mondhatom az ingatlan a falu legjobb helyén található. Az is igaz számomra TISZASZEDERKÉNYBEN nincs rossz hely! Az udvaron állva, gyönyörű látvány tárul elénk. A fák halk zenéje, illata simogatja az ember lelkét. Lehetséges, hogy a képeken nem látszik, de szó szerint fényárban tündököl a ház minden szeglete. Bevezetésnek ennyi elég is, a folytatás már az ÖN családján múlik. Jöjjön, nézze meg ajánlatunkat, legyen irigylésre méltó otthona!

Bem Erika

Hívjon bizalommal
+36 20 / 340 8338

Ingatlan részletei

Alapterület 105 m2
Telekterület 1897 m2
Szobák száma 3+nappali
Komfort összkomfort
Fűtésmód gázkonvektor
Nyílászárók műanyag
Fal anyaga vályog
Burkolat mozaiklap
Állapot felújítandó
Építés éve 1922
Övezet családiházas
Beköltözés azonnal
Garázs nincs
Pince van
Melléképület van
Áram 1 fázis
Szennyvíz van

Termékkategóriák

Share This