telo+36 20 / 951 1307

+36 20 / 340 8338

+36 20 / 555 0201

Irodai telefon: 49/611-211


mailferenc@bemfer.hu

erika@bemfer.hu

mirjam@bemfer.hu


telofalusi.ferenc1

Szolgáltatásaink

ÉrtékesítésIngatlan kezelésBérbeadásÉrtékbecslés
Ingatlan keresésHitelügyintézésTanácsadásSzerződés

Értékesítés

Ügyfeleink számára ingatlanközvetítési szolgáltatást nyújtunk.

Cégünk megbízásos alapon vállalja az ingatlan értékesítését, bérbeadását. Bérbeadó és Eladó ügyfeleink kizárólag az együttműködésünkkel megvalósult sikeres üzletkötés esetén fizetnek számunkra jutalékot. Megbízás alapján, az eredményes közvetítés érdekében az ingatlan adatait számítógépes adatbankunkban rögzítjük, különböző helyeken meghirdetjük, ügynöki és reklámtevékenységet folytatunk. Ajánlatát elhelyezzük saját internetes oldalunkon - ingatlana bekerül az adatbázisba, ami az interneten ingatlant kereső ügyfeleink, társirodáink és ügyfeleik, valamint külföldi ügyfeleink részére is elérhetővé teszi az adatbázist, és részletesen, akár fényképesen is megtekinthetik az ingatlankínálatot.

Ingatlanát meghirdetjük a médiában, valamint állandó hirdetési felüleleteink felhasználásával pld. Tiszaújvárosban a Szent István u. 1-7 sz.alatt található fényképes hirdetőtáblánkon való megjelenítéssel növeljük a lehetőséget a megfelelő partner megtalálására, valamint az ingatlan piacképessé tételéhez szükséges tanácsadást adunk.

Vállaljuk az ingatlanok adásvételének lebonyolítását jogi garanciával.
Elkészítjük az adásvétellel kapcsolatos okiratokat, valamint eljárunk az illetékes Földhivatalokban.

Ha ELADÓ vagy KIADÓ az ingatlana, akár email-ben is eljuttathatja hozzánk az ingatlannal kapcsolatos információkat (a címre elküldve), vagy vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, aki előre egyeztetett időpontban kézséggel felkeresi Önt.

Ingatlan kezelés

Ingatlanok cseréje.

Bérbeadás

Vállaljuk lakások, családi házak, üzlethelységek, irodák és ipari területek bérbeadását.

Értékbecslés

Cégünk elkészíti az ingatlanok értékbecslését a nemzetközileg elfogadott normáknak megfelelően. Ingatlanok pontos és független értékbecslése marketing, banki hitel, könyvviteli, válóperek, gyámsági,hagyatéki eljárások vagy egyéb célokra. Az ingatlanok értékét a nyílt, szabadpiaci ár bázisán vizsgáljuk. A szabadpiaci árat úgy határozzuk meg, hogy az a készpénzben vagy egyenértékű fizetőeszközben kifejezett ár, amelyen az ingatlant azt szabad akaratából eladni szándékozó tulajdonos eladja, a szintén szabad akaratából vásárolni szándékozó vevőnek. Az ingatlan tulajdonságait és minden vele kapcsolatos információt mindketten ismerik, és sem az eladásra, sem a vételre őket senki és semmilyen körülmény nem kényszeríti.

A vagyonértékelés általános elmélete szerint egy ingatlanba történő befektetés értéke attól a jövedelemtől függ, amelyre az adott ingatlan tulajdonosa a jövőben a tulajdonjog révén szert tehet.

Általában három elfogadott vagyonértékelési megközelítési módszer létezik a nyílt, szabadpiaci ár kialakítására:

  1. A költségoldalról történő megközelítés: Itt kiszámítjuk az épület mai áron történő felépítésének, újraelőállításának költségeit, amelyeket csökkentünk a fizikai elhasználódás, a technológiai elavulás, valamint a gazdasági elavulás mértékével.
  2. Piaci oldalról történő megközelítés: Ebben az esetben hasonló jellegű és elhelyezkedésű ingatlan eladási árait hasonlítjuk össze a vizsgált ingatlannal.
  3. Bevételi oldalról történő megközelítés: Ebben az esetben az értéket tőkésítési eljárás alkalmazásával kapjuk, amely a vagyontárgy jövőbeni tulajdonságait, hasznosítását veszi figyelembe.

Ingatlan keresés

Személyes kapcsolattartás révén biztosítjuk az ügyfeleink igényeinek megismerését és azok teljesítését. Saját ingatlan-adatbázisunk is jelentős nagyságú, de amennyiben adatbankunkban nem talál az Ön igényeinek megfelelő ingatlant, úgy társirodáink, kapcsolataink segítségével vállaljuk az ingatlan felkutatását, ajánlunk eladó, vagy kiadó lakásokat, házakat, irodákat, építési telkeket.
Szakmailag felkészült munkatársak állnak rendelkezésére, a megbízó igényeihez és a piaci viszonyokhoz rugalmasan alkalmazkodva segítik ügyfeleinket a megfelelő ingatlan megtalálásában. Cégünk munkatársai az ingatlant személyesen mutatják be az érdeklődőknek.

Hitelügyintézés

Számos bank ajánlatából a lehető legjobb ajánlatot kiválasztjuk az Ön számára.
Kérjen időpontot és árajánlatot!

mail ferenc@bemfer.hu

Ingatlantanácsadás

Vétellel, eladással, hasznosítással, beruházással, fejlesztéssel, befektetéssel, üzemeltetéssel kapcsolatban tapasztalataink felhasználásával keresse meg tanácsadással foglalkozó munkatársunkat.. Befektetési tanácsadással kapcsolatos kérdéseivel, teljes kínálatunk megismeréséhez kérjük lépjen kapcsolatba irodánkkal e-mailben vagy a 06 20 9511-307-es telefonszámon.
Adatbázisunkban nagy számmal találhatók haszontermelő beruházások. Lakóingatlan fejlesztéssel foglalkozó partnereinknek fejlesztésre alkalmas telkek széleskörű választékát kínáljuk.

Szerződéskötés

A szerződések a legritkább esetben egyszerűen, egyidőben, készpénzben, és zökkenő mentesen köttetnek. Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy szakmailag segítse a szerződések előkészítését, tisztázza a szerződéskötéssel kapcsolatos fogalmakat, definiciókat. Felhívjuk a figyelmet az egyes szerződéspontok jelentésére, azok hatására, következményeire és elkötelezettségeire. A felek adó, illeték és egyéb járulékos, várható költségeit ismertetjük, annak érdekében, hogy ne később, váratlanul merüljenek fel nem várt költségek. Igény szerint részt veszünk, illetve megszervezzük a szerződések egyeztetését és előkészítését: A vevővel, ill. bérlővel történt megállapodás céljából cégünk készséggel vállalja a tárgyalások lebonyolítását, a felek érdekeinek figyelembe vételével, szakmailag támogatva ügyvédi közreműködéssel - a sablon és a végleges szerződések elkészítését. Mindkét fél érdekeit szem előtt tartva, szükség esetén alternatív megoldási lehetőségeket ajánlva, annak érdekében, hogy a szerződő felek kölcsönös megelégedéssel írják alá megállapodásukat.

A legtöbb szerződés különböző, mivel nagyon sok összetevőből áll és általában különböző érdekű felek között jön létre. Felhasználva szakmai tapasztalatunkat, a felek érdekeinek egyeztetése kapcsán különböző megoldásokat ajánlunk a kölcsönös megállapodás létrejötte érdekében, csak néhány alapvető paramétert említve, - azok alternatívái nélkül már érzékelhetők a különböző lehetőségek. (Bérbeadás, bérleti díj, futamidő, kaució, kezesség, óvadék, letét, rezsi, közös költség, fizetési mód, számla, forrásadó, ÁFA, közműdíjak, telefon, határidők, késedelem, birtokbavétel, infláció, devizanem, szükséges dokumentumok, rendeltetés, magánszemély, cég, bejelentési kötelezettség, székhely, telephely, rendeltetésszerű használat, stb)

(Adás-vétel, vételár, tulajdonviszony, rendeltetés, adó, illeték, ÁFA, előleg, foglaló, részletfizetés, halasztott fizetés, hitelkonstrukció, értékbecslés, likviditási érték, kezesség, lízing, futamidő, kamat, birtokba adás, közmű elszámolás, tulajdonjog átírás, jövedelemadó, adó kedvezmények, haszonélvezet, gyámság, életjáradék, eltartás, közös tulajdon, osztatlan tulajdon, előszerződés, ügyvéd, közjegyző, külföldi vevő, teher, jelzálog, elővétel, stb)